Avaliações de Cafetaria 't Bosje Oosterhout

Avaliações recentes

5.0
sandra
Ontem

Speklapjes zijn goed gekruid. Mag alleen een ietsepietsie zachter. Voor de rest gewoon lekker. ja ook de speklappen. En de friet is super. Zeer goed gebakken.

Sylvia van Tienhoven
24 setembro 2022

Heerlijk gegeten en bezorging met een glimlach.

De Rooij
8 setembro 2022

Wij hadden een knakworst besteld, maar deze was in het vet gebakken. Normaal krijgen we die opgewarmd in water. Nu was de knakworst taai helaas.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Hallo, wij bakken onze knakworsten altijd in het vet.

De wildt
4 setembro 2022

Hele vriendelijke mensen. Aan de telefoon wat minder. Jammer dat ze de ijsjes vergeten waren.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Hallo, excuses voor het gesprek aan de telefoon, vaak tijdens drukte reageren we sneller. Maar we zullen rekening houden voor de volgende keer :) Dankuwel voor de recensie.

Leon
4 setembro 2022

Het eten was heerlijk en daarbij supersnel bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jacco Leijten
4 setembro 2022

Oosterhout NB

Syl
2 setembro 2022
Corne Ankersmit
30 agosto 2022

Was weer lekker en optijd. Heerlijk gegeten, zoals gewoonlijk.

Boeman
28 agosto 2022
Rob
26 agosto 2022
Connie Mertens Rijvers
25 agosto 2022

Zoals altijd goed en lekker en prima bezorgd

Wim
23 agosto 2022

Helaas was de friet niet meer warm waardoor deze wat taai was. Volgende keer sneller leveren na het bakken van de friet.

Corné
22 agosto 2022

Compleet en mooi op tijd

William Tielemans
21 agosto 2022

Het eten was heel slecht de friet was koud en heel slap kon zo weg gegooid worden. Een snack gemengd was koud de saté was goed gebakken maar ook zelf effe opgewarmd. Ik weet 18.00u een drukke tijd is dus de bezorger neem ik niks kwalijk. Gewoon slecht ingepland of te veel adressen. Maar tis niet anders. Dit is heel slecht

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jasmina
20 agosto 2022

Heerlijk gegeten, volgende bestelling is weer bij jullie!!

W. Snijders
3 agosto 2022

Vriendelijke bezorger, precies op afgesproken tijd, friet en snacks waren goed heet en heel erg lekker.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Erg bedankt!! We zijn dankbaar voor uw review.

Arie
30 julho 2022

Als van oud 👍

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Dat is toch wel het beste ;-)

Jasmina
22 julho 2022
Reacção a Cafetaria 't Bosje

Bedankt!!

Jet
20 julho 2022
Reacção a Cafetaria 't Bosje

Dankuu!

Priscilla
20 julho 2022

Was de 1 ste keer dat we daar bestelde maar was heel goed en komen zeker terug

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Erg bedankt!! U bent altijd welkom :-DD

William
17 julho 2022

Het eten was perfect gebakken frietjes snacks lekker warm en vooral de speklapjes zijn heerlijk gekruid en deze waren lekker krokant. En de bezorging mooi op tijd compliment en altijd vriendelijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Wij zijn dankbaar voor uw review!! Heel leuk om te zien dat we u goed van hulp kunnen zijn :-))

Snoeren
17 julho 2022

Super lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Super bedankt! ;-)

Evelina
15 julho 2022

Bezorger was op tijd en vriendelijk. Maar het verzoek was om de saus niet op de friet te serveren. Daar is geen gehoor aan gegeven, terwijl dit op de bon wel was omcirkeld. Tevens hadden wij een kaassoufle en een ham-kaassoufle besteld. Wij hebben echter 2x de ham-kaassoufle ontvangen. Beetje jammer...

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Excuses voor uw gemiste kaassouflé en de saus, u krijgt voor uw volgende bestelling een gratis kaassouflé te goed en we zullen beter op de saus letten. Meldt de kaassouflé in de opmerking van uw volgende bestelling alstublieft, en u zal deze gratis krijgen.

Jacco Leijten
6 julho 2022

De friet en snacks waren weer heerlijk warm en snel bezorgd door een hele aardige bezorger.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Erg bedankt!! Fijn

Ineke Valkenburg
5 julho 2022

Het was weer super

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Erg bedankt!!!

Jeroen
3 julho 2022

We hadden een frikandel speciaal erbij besteld maar die was niet geleverd! Wel zaten er 2 frikandellen bij die we niet besteld hadden. Bellen heeft weinig zin als je honger hebt en je zou moeten wachten op je eten. Jammer dat de bestelling niet zorgvuldig wordt bekeken

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

wij zullen bij de eerste volgende bestelling van u de gemiste frikandel speciaal vergoeden. nogmaals ons excuus hiervoor.

Rian
3 julho 2022

Supersnel bezorgd en dat op zondag. Het eten was voortreffelijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Goede manier om de week af te ronden! Danku

Corné
27 junho 2022

Goede kwaliteit en het eten is goed van temperatuur als het bezorgd word, de bezorger kwam ook mooi op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Dankuwel!!!

Jeanne de wildt
19 junho 2022

Goede kwaliteit en snelle levering

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Hey, bedankt! :-D

Kevin
18 junho 2022
Corné
16 junho 2022

Goede bestel site en goed op tijd en compleet bezorgd

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Heel erg fijn om te horen, dat u tevreden bent. Leuk om uw recensies te lezen! Een trouwe klant ;-D

Romy Kromeich
12 junho 2022

Geweldig snel geleverd goede kwaliteit heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Dankuwel!!! :-))

Beumer
10 junho 2022

Snel bezorgd . Smaakte prima

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Fijn om te horen! We doen ons best, altijd.

Remco
6 junho 2022

Bezorging binnen 20 min. Kwaliteit van de Friet goed tot zeer goed. Berenklauw had persoonlijk net iets langer gemogen. Kaassouffle met goede kaas

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Hallo, bedankt voor uw opmerking op de berenklauw. We zullen hier aan denken! Blij dat het voor de rest goed was.

'M. Welling
25 maio 2022

Snelle levering, goede kwaliteit

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Dankuwel!!!

Gj
24 maio 2022

Zeer nette zaak, leuk personeel en het belangrijkste....goede kwaliteit friet en snacks

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Dit is heel leuk om te lezen!! Bedankt :-D

Corne Ankersmit
22 maio 2022

Super snel en super lekker. Op naar de volgende bestelling

Beumer
20 maio 2022

Snelle bezorging smaakt altijd prima

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Merci!! Leuk om te lezen :-)

P
20 maio 2022

Eten was er snel en was echt erg lekker! voor herhaling vatbaar

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Erg bedankt!!

Corne Ankersmit
15 maio 2022

Was weer super. Snelle bezorging en lekker eten. Op naar de volgende keer !!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Dit vinden wij nou echt leuk om te lezen, bedankt!!! :-)

P.Lens
13 maio 2022

Zoals altijd TOP. Voor ons een van de betere.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Erg blij met uw review!! :-)) Dank

Rutger
10 maio 2022

Snel en zoals altijd lekker!

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Erg bedankt! :-)))

Jolanda.
4 maio 2022

Snelle bezorging, fijn dat ze zich aan de afspraken houden.💖

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Dank voor uw review! We proberen altijd houden altijd rekening mee dat elke klant een andere wens heeft.

zwaard
1 maio 2022

Bestelling via de app gedaan , klaar op de afgesproken tijd, goede kwaliteit/prijs verhouding .zeer vriendelijke personeel . smaakvol. enige opmerking van ons had de patat wat zouter gemogen maar das persoonlijke smaak/voorkeur denk

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Erg bedankt voor uw gedetailleerde review! :-) We zijn er heel blij mee.

Jessica
30 abril 2022
Corne Ankersmit
29 abril 2022

Gewoon weer goed en lekker , zoals altijd.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Zeer gewaardeerd!! :-) Dankuwel

Anita
22 abril 2022

Dit is niet wat we gewend zijn van 't Bosje. Duurde lang en de friet leek wel opgewarmd, droog en taai. Hopelijk een incident, wel jammer van een bestelling van bijna 30,- ;(

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Erg jammer van uw bestelling, excuses hiervoor, namens de team. Wij gaan de volgende keer goed opletten met uw opmerking, het kan namelijk zijn door de drukte dat de bestelling was misgegaan

Rick
22 abril 2022

Snel, lekker en warm. Een en al klasse, telkens weer!

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Wow!! Dankuwel, wij streven naar het beste voor onze klanten, blijkt goed te zien dus ;-)

M
21 abril 2022
Phan
19 abril 2022

Top

Anoniem
15 abril 2022

Een uur en 25 min moeten wachten. Dat is echt te lang. Misschien een tip, als je ziet dat de beloofde tijd niet gehaald gaat worden, even de klant bellen.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Hallo, bedankt voor uw feedback. Excuses voor de lange wachttijd. I.V.M zieke personeel, komen we te kort aan mensen. Waardoor we de kans niet hadden om te bellen. Anders was dat wel gebeurd. Bedankt voor uw geduld.

Jolanda Snoeren
8 abril 2022

Alles was goed, behalve de bubble tea. Was niet lekker, leek net of er 2 smaken door elkaar zaten ipv aardbeien smaak, zaten ook geen bubbles in, jammer want toch best prijzig om het dan weg te moeten gooien, terwijl de bubble tea de vorige keer heerlijk was.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Hallo, bedankt voor uw feedback. Erg jammer van de bubble tea. We willen u bij uw volgende bestelling een gratis bubble tea aardbei mee geven, graag in de opmerkingen laten weten. Bedankt en excuses.

Sandra
1 abril 2022
Mike
26 março 2022

Bloedsnelle bezorging en lekker gegeten (weer)

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Erg bedankt!

Patrick
25 março 2022
Elly
20 março 2022

Gewoon weer goed en warm zoals altijd!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeanne govaerts
20 março 2022

Prima kwaliteit alleen jammer dat we inplaats van een patatje oorlog een patat met alleen mayo kregen. Wel betaald voor patatje oorlog. Stond op de bon.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Excuses daarvoor! Volgende keer beter.

Ronald
13 março 2022

Na een uur en een kwartier maar is contact opgenomen ben dit niet van ze gewend meestal met 20min zijn ze er wel. Een belletje is fijner als je het niet voor elkaar krijgt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M Horsten
13 março 2022

Goede kwaliteit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rianne
7 março 2022

Aan bovenstaande sterren is te zien dat ik hier niks aan toe hoef te voegen. Gewoon zo doorgaan zou ik zeggen :))

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Zullen we zeker doen dan :-)!! Merci

Dirk
6 março 2022

Stoofvlees mag wel meer vlees in en was niet erg warm voor de rest prima.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Bedankt voor de feedback!

Wandel
5 março 2022

Ijs waren ze vergeten ik hoefde niet lang te wachten en ze kwamen het brengen.top service

Gwen van Loon
4 março 2022
PetraHZ
28 fevereiro 2022

Zeer snelle bezorging. Eindelijk een bedrijf wat wel zsm bezorgd als je dit kiest. Kreeg een mail dat onze bestelling er om 18.25 zou zijn. Daarna om 18.06u een mail dat de bezorger al onderweg was. Ons eten was er minstens 10 min eerder! Dit hebben we nog nooit meegemaakt. Soms op de afgesproken tijd maar meestal later dan afgesproken tijd. Alles was er, lekker, goed warm en netjes verpakt. Voor herhaling vatbaar 👍

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Wat een lieve beoordeling. Dankuwel! We kijken altijd hoe we een bestelling het snelst kunnen leveren. Nogmaals bedankt, blij dat u tevreden bent. Voor alles een eerste x ;-))

Roy
27 fevereiro 2022
Denise
26 fevereiro 2022

De lekkerste friettent van oosterhout!

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Dankuwel! :-)

Moniqie
14 fevereiro 2022

Heerlijke friet, en het eten word optijd bezorgd. De bezorger is ook altijd vriendelijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Nou bedankt! :-)

Jeanne de wildt
13 fevereiro 2022

Het eten en de bezorging is prima alleen was het eten wat koud

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Excuses voor het koude eten! Bedankt voor uw review.

Franca
13 fevereiro 2022

Altijd lekker en snel.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Áltijd!!

Wandel
11 fevereiro 2022

Goed gebakken snelle levering

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Fijn om te zien!!

P.Lens
4 fevereiro 2022

Netjes op tijd de bestelling gekregen en het eten was zoals gewoonlijk weer zalig. We bestellen hier zeker vaker. TOP.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Goed advies ;-)! Danku

Rimanda
2 fevereiro 2022

Normaal 5 sterren! Zaten nu uitje op de oorlog terwijl in de opmerkingen stond zonder uitjes.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Jammer van de uitjes. Volgende keer beter, bedankt!

V.d zande
31 janeiro 2022
wandel
28 janeiro 2022

krijgt veel friet bij de menus

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Lekker toch! :-)

Yvette
22 janeiro 2022

Altijd op tijd en iedere keer weer overheerlijke frietjes en lekkere snacks. Dankjewel!

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Merci beaucoup!! :-) Lief om te horen.

Wendy Fikke
17 janeiro 2022

Lekkerrrrr, en snel bezorgd, en vriendelijke bezorger, tot de volgende keer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Het beste van het beste. Tot snel ;-)!!

Roy
16 janeiro 2022

Friet was goed Snacks ook goed Jammer dat ze voor de 3de keer de satesaus vergeten waren

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

We doen er extra satésaus de volgende keer bij, graag in de opmerkingen laten weten voordat u de bestelling verstuurt!!!

Renske
15 janeiro 2022

THE BEST!!!!

Reacção a Cafetaria 't Bosje

WELL THANK YOU!!!

Kanters
15 janeiro 2022

Eten is super lekker, is goed verpakt en ook nog echt warm na bezorging. Bezorger is ook heel vriendelijk. Zeker een aanrader

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Bedankt!!! Goeie tip voor iedereen in Oosterhout ;-)

Virgil
13 janeiro 2022

Erg Lekker en optijd

Reacção a Cafetaria 't Bosje

;-)

Peter & Erna
11 janeiro 2022

Heerlijke gegeten, binnen een half uurtje bezorgd. Top. Zeker de moeite waard om daar vaker te bestellen.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Snelle bezorgers hebben wij!! Bedankt

Elly
10 janeiro 2022

👍👍👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Duimpjes omhoog!! :-)

Marielle Kuppens
9 janeiro 2022

Zoals altijd, heel snel geleverd, en het was weer heerlijk. Soms mag je jezelf verwennen, en dat doen wij soms met lekker eten halen. Onze complimenten weer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Zeker goed verwend dan met heeerlijke frietjes.

Rik
2 janeiro 2021
Erik van den Elshout
2 janeiro 2021

Prima eten. Vriendelijk personeel!

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Ja zeker! Dank

Bekir
29 dezembro 2021

Het heeft lang geduurd wegens drukte, het zou fijn zijn dat het bosje met drukte zelf contact legt met de klant als het langer duurt dan de opgegeven tijd

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Bedankt voor uw feedback! Volgende keer beter.

Gerrits
22 dezembro 2021

goed van kwaliteit en snel bezorgd - top!

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Top kwaliteit voor onze klanten! ;-)

Paula
19 dezembro 2021

Super snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Heerlijk om te horen!!

Bogaart
12 dezembro 2021
Elly
8 dezembro 2021

Alleen maar complimenten. Beste snackbar die bezorgd in Oosterhout!!

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Vereert met onze titel ;-)!!

Mariëlle Kuppens
21 novembro 2021

Wij waren vanavond, zoals altijd, heel tevreden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Danku!!!

Ackermans
20 novembro 2021

Was lauw eten jammer de friet was ook zacht hopelijk de volgende keer beter

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Hopelijk volgende keer beter. U kunt altijd na bellen en dan bezorgen we een nieuwe zak friet. Als het niet volgens uw wensen was.

Schoor
13 novembro 2021

Altijd super snel, goed warm en knapperige friet!

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Fijn om te horen dat u heerlijk heeft gegeten!

Jacco Leijten
13 novembro 2021
Mariëlle Kuppens
8 novembro 2021

Goede duidelijke bestel-site, en zoals altijd was het weer heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Makkelijk bestellen, snel bezorgd

Aarts
6 novembro 2021

Wederom snelle levering en heerlijk eten! Tot de volgende keer

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Wij hebben de beste bezorgers!!

Leon
1 novembro 2021

Perfect! Bestelling was ruim op tijd en het eten was super.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Fijn om te horen!!

Aarta
30 outubro 2021

Heel snel bezorgd, heerlijk eten en meer dan genog!

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Erg bedankt!!!

Elly
24 outubro 2021

Zoals altijd weer top!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Danku!!

HBa
23 outubro 2021

Helaas na vele uitstekende ervaringen werd onze maaltijd dit keer lauw (te koud) geleverd. Jammer! Liever iets later bezorgd maar lekker warm dan zo. NB de bevestiging “ us eten is onderweg” kwam ook ca een half uur na de bezorging. Foutje?

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Excuses!! Volgende keer wordt weer smakelijk, net als gewend. Bel de volgende keer als het eten koud is, dan zorgen wij voor een nieuwe bestelling.

Gup
15 outubro 2021

Normaal altijd prima, was nu koud. Zonde kan gebeuren.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

We gaan een box proberen zodat het eten wat warmer blijft onderweg.. Excuses!

Corne Ankersmit
9 outubro 2021

Het eten was een half uur later dan dat er in de mIl werd gezegd, maar was zoals altijd super lekker.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Bedankt voor uw review!! Het was erg druk waardoor bestellingen later waren dan normaal verwacht, excuses hiervoor.

Jacco Leijten
6 outubro 2021
Reacção a Cafetaria 't Bosje

Danku!!

Andre
4 outubro 2021

Bezorging altijd snel, en eten helemaal top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Blij dat we u van dienst kunnen zijn!!

Marian
2 outubro 2021

Lekkere patat en heerlijke snacks. Kwamen precies op tijd.

Jacqueline van Rythoven
2 outubro 2021

Altijd goede producten en fijne bezorging

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Erg bedankt!!

HBa
30 setembro 2021

Perfect weer

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Danku!!!

Kevin van Wanrooy
24 setembro 2021

Grote bittergarnituur helemaal goed. Warm en op tijd bezorgd

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Fijn om te horen!!

Erik
23 setembro 2021

Goede cafetaria, binnen kwartier is eten bezorgd.

Anonie
20 setembro 2021
Elly
16 setembro 2021

Heel goed, snel bezorgd en warm.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Bedankt!!!

Jeanne govaerts
12 setembro 2021
Anita Leidner
11 setembro 2021
D.J. Herwig
5 setembro 2021

Het eten was verrukkelijk en voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Fijn om dit te horen!!! Bedankt

Rimanda
3 setembro 2021
Enza Herman
3 setembro 2021

Heerlijk eten en op tijd bezorgd

Petra
3 setembro 2021

Bestellen iedere vrijdag en het is altijd goed

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Vrijdag is frietdag!!!

Renske
3 setembro 2021

Alle keren zelfde goede kwaliteit en volgens mij hebben ze the Flash als bezorger want de bezorging is echt ongelooflijk snel!!! Dit is echt de beste van heel Oosterhout!!!!

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Hoe wist u dat? ;-)

Marco
2 setembro 2021
Snijders
29 agosto 2021

Het eten was er echt super snel, aardige bezorger en eten heel erg lekker en heet.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Alleen het beste voor de beste!!! ;-)

Heerkens
28 agosto 2021

Altijd netjes bezorgd vriendelijke mensen en goed eten vaste klant hier

Marco
24 agosto 2021

Top friet en goede service

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Fijn om te horen

Elly
23 agosto 2021

Het eten was weer top!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Bedankt!!

MvH
22 agosto 2021

Complimenten over snelle levering en goede kwaliteit van het eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Bedankt!!

Corne Ankersmit
22 agosto 2021

Gewoon goed, zoals altijd. Lekker eten, snelle en goede bezorging door vriendelijk personeel. Volgende keer weer!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ine Hendriks
21 agosto 2021

Het was weer perfect! Precies op tijd en weer super lekker! Zeker tot een volgende keer.

Corné
19 agosto 2021

Makkelijk om daar te bestellen via de site en de bezorgtijd was perfect. Bestelling was helemaal in orde en het eten was zoals het hoort gewoon goed.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Heel fijn dat het makkelijk is om te bestellen!!

William Tielemans
15 agosto 2021

De friet was lekker gebakken. De saté was heerlijk mals en lekker en voor het balletje in de saus een heerlijk aanradertje . Dus lekker gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maaikel
15 agosto 2021

Was netjes op tijd en eindelijk een tent waar ze fatsoenlijk frikandel speciaal kunnen maken

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Mayo, curry en veel uitjes!!!!

Kees
13 agosto 2021
Jacco Leijten
10 agosto 2021

De bestelde friet en snacks zijn supersnel binnen 15min geleverd. Alles was heerlijk en warm.

D.J. Herwig
8 agosto 2021

Bestelde eten was perfect en keurig op tijd en vriendelijk personeel zeker een aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

F
7 agosto 2021

Erg lekkere friet! Eerste keer besteld

Mariëtte
7 agosto 2021

Heerlijk, knapperige frietjes, zoals gevraagd en mooi op tijd!

Patrick
6 agosto 2021

Wij bestellen elke vrijdag bij het bosje we hebben nooit wat te klagen gehad altijd heerlijk eten en vrolijke mensen die het komen bezorgen

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Blij dat we u van dienst kunnen zijn :-)

Ine Hendriks
6 agosto 2021

Precies op de gevraagde tijd en alles was super lekker ! Tot volgende keer !

Erik vd Elshout
2 agosto 2021

Uitstekend eten en snelle bezorging door vriendelijke mensen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

C.
1 agosto 2021
William
1 agosto 2021

Het eten was weer lekker warm aangekomen lekker gebakken de friet en snacks een aanrader. De stoofvlees valt persoonlijk wat tegen maar zeg al dat is persoonlijk. Ga zo door team

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Bedankt voor uw review! Jammer over de stoofvlees maar iedereen zijn eigen mening!!!

C.
25 julho 2021
William Tielemans
25 julho 2021

Het eten wat ik besteld had was lekker gebakken . De saté was perfect en smaakte goed. Op naar het volgende om te proberen. Dus mensen die dit lezen een aanrader om iets te gaan proberen. Te thuisbezorging oké word vriendelijk bezorgd . Alles samen gepakt lekkuuur

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

Satésaus is zelf gemaakt ;-) !!

C.
24 julho 2021
Erik
11 julho 2021

Gewoon prima zoals gewoonlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marian
9 julho 2021

Was heerlijk, alles was nog warm. Precies op tijd geleverd.

Reacção a Cafetaria 't Bosje

We zijn erg blij om dit te horen!

van Rythoven Vosendonk 23
9 julho 2021